torstai 19. toukokuuta 2016

Lisää keittiötä

Kevättalven ja kevään aikana keittiön kalustaminen on edennyt hieman varkain. Loput keittiökalusteet saatiin tuotua autolla jäätietä pitkin, ja nyt kaikki tasotkin ovat paikoillaan.


Viimeisimpänä saimme paikalleen seinää roiskeilta suojaavan "ratkaisun" (ei voi oikein puhua välitilan laatoituksesta kun ei ole välitilaa eikä laatoitusta, mutta ymmärtänet mitä tarkoitan). Ratkaisu on mielensämuuttajan unelma. Lasin alla on irrallinen tapetinpalanen, jonka voi vaihtaa vaikka joka viikko! Kiikutin tapetinpalasen Varkauden lasi- ja peilihiomoon ja selostin mitä haluan, eikä siellä kauaa päätä raavittu, kun minulle esitettiin ratkaisu kuinka homma saadaan toteutettua. Huippua! Minä kävin hakemassa sitten muutaman päivän päästä valmiin paketin, ja meidän huoleksemme jäi ruuvata listat seinään niin että koko komeus on suorassa. Tämäkin ratkaisu on siis täysin irrotettava. Jos keittiön kalusteet purkaa pois, jää jälkeen vain kuusi pientä ruuvinreikää seinässä.

Keittiö tarvitsee vielä pientä viilausta ennen kuin julistan sen valmiiksi. Työtason yläpuolelle on tulossa vielä toinen lamppu, alakaappeihin täytyy rakennella vielä muutama hylly ja sen sellaista. Ja sitten on vielä yksi isompikin viilaus, mutta en ole varma haluanko mainita siitä yhtään tämän enempää ennen kuin näen että homma tosiaan onnistuu. Sen verran mielenkiintoisia käänteitä on jo ollut matkalla, kun keittiöön on yritetty järjestää puuhellaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti